Waarom zou je voor Richmond meubels kiezen?

Meubels kunnen je interieur echt tot leven laten komen en wanneer je op zoek bent naar mooie, luxueuze en elegante meubels, kom je al snel uit bij Richmond meubels. Het is een relatief nieuw en Nederlands merk dat kwalitatief hoogwaardige meubels ontwerpt en fabriceert. Waar ze vooral op letten is synergie en in vrijwel iedere lijnt komen de unieke ontwerpen altijd terug. Terwijl de meubels ook gebruiksvriendelijk zijn en de zitmeubels een optimaal zitcomfort garanderen. In onze blog vertellen we meer over de producten die zij aanbieden.

Wie zijn Richmond Interiors?

Iedereen droomt van een mooi en luxueus interieur, maar luxueuze meubels zijn vaak onbetaalbaar! Duizenden euro’s voor een tafel of een bankstel neerleggen is niet voor iedereen mogelijk, maar Richmond Interiors maakt het wel mogelijk! Hun missie is om  met betaalbare luxueuze meubels meer rust en harmonie te creëren. Dit bewerkstelligen ze door de stijl van de meubels door te trekken in ander meubilair en de woonaccessoires die zij ontwerpen, fabriceren en aanbieden.

Meer warmte in huis met Richmond meubels

Met Richmond meubels kun je niet alleen meer rust en harmonie in huis creëren, maar ook meer warmte en sfeer. Zij werken met duurzame materialen en veelal donkere kleuren. Daarnaast verwerken ze ook veel koperen, gouden en zilveren accenten die ook weer in hun woonaccessoires zijn terug te vinden. 

Meubels met een bijzonder vormgeving 

Naast de unieke kleurstellingen richt het Nederlandse merk zich ook op een unieke van de meubels. Unieke designs en mooie vormen zijn in het uitgebreide assortiment dat uit verschillende producten bestaat terug te zien. Van bankstellen tot aan eettafels en van fauteuils tot aan salontafels. Zels kandelaars, armaturen voor lampen en vazen worden door Richmond Interiors ontworpen en gefabriceerd. Op die manier kun je een complete inrichting in één en dezelfde stijl inrichten!

Richmond meubels zien er ongetwijfeld bijzonder uit. Zelfs een beetje vreemd, maar in een geheel komen ze uitstekend tot hun recht. Het eigenaardige karakter van het merk is te danken aan de bijzondere accenten of stiksels die misschien niet jouw eerste keuze zijn. Maar als je het in zijn geheel ziet, zie je ook dat deze bijzondere accenten en afwerkingen uitstekend bij elkaar passen en voor meer rust en harmonie in huis zorgen. En dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Zien is geloven!

Richmond meubels kun je op het internet bewonderen, maar het is nog mooier om ze in levende lijve te zien! In het echt spreken ze echt tot de verbeelding en kun je ook goed het vakmanschap van het Nederlandse merk zien. Bij veel officiële partners zijn veel meubels van Richmond Interiors in het echt te bewonderen!

Ga jij je interieur opknappen?

Soms is het gewoon teveel geld om het interieur in één keer op te knappen, maar dat is ook helemaal niet nodig! Zeker wanneer je kiest voor Richmond meubels die je in uiteenlopende stijlen en designs kunt kopen. Je kunt je woonkamer of ruimte in huis in je eigen tempo opknappen. Zo werk je stap voor stap naar een leefruimte waar meer rust en harmonie heerst.

Voor al jouw meubelen ga je naar De Ruijtermeubel, de woonwinkel op woonboulevard Cruquius.