De leukste kerstgeschenken om te geven

Kerstgeschenken zijn een traditie. Jaarlijks geven werkgevers hun personeelsleden een leuk kerstpakket of een ander cadeau om ze te belonen voor het harde werk dat ze in het afgelopen jaar hebben gedaan. Ook je zakenpartners en klanten kun je iets geven rond de feestdagen. Om te bedanken voor de goede zaken of de support die je van ze hebt ontvangen. Ben je op zoek naar leuke geschenken? Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet.

Kerstgeschenken die bij je bedrijf aansluiten

Ben jij in een bepaalde sector, zoals de IT of in de bouw actief? Dan is het wel zo leuk om de kerstgeschenken af te stemmen op je bedrijf. Denk dan bijvoorbeeld aan een multitool sleutelhanger als je een makelaar bent of een bouwbedrijf hebt of kies voor draadloze oordopjes, een Bluetooth speaker of een sleutelhanger met USB-stick als je een webshop in elektronica hebt of actief bent in de IT. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen van cadeaus die aansluiting vinden bij je dagelijkse business. Een groot voordeel van deze cadeaus is dat je ze eventueel kunt laten bedrukken. Met een bedrijfsnaam, een logo of een webadres. Zo gebruik je het cadeau ook nog eens als een waardevol promotiemiddel.

Bier- of wijn pakketten vallen altijd in de smaak

Een goed flesje wijn of een speciaal biertje mag tijdens de feestdagen niet ontbreken en het is gebruikelijk om je zakenrelaties, klanten en medewerkers een bier- of wijn pakket te geven. Dit zijn leuke kerstgeschenken die zonder twijfel in de smaak zullen vallen. Zeker wanneer je voor de iets luxueuze pakketten kiest die bijvoorbeeld een goede wijn of speciaal biertjes bevatten. Op die manier spreek je ook echt waardering uit naar je klanten, relaties en personeelsleden.

Kerstgeschenken geven? Ga voor een uitgebreid snackpakket

Snack pakketten vallen ook altijd in de smaak en het zijn leuke kerstgeschenken om weg te geven. Ga voor goed gevulde pakketten met zowel hartige als zoete snacks. Denk dan aan pakketten met chips, popcorn, chocolade en snoepgoed of pakketten die zowel snacks als frisdrank bevatten. Of kies voor een gethematiseerd pakket. Bijvoorbeeld een Mexicaans, Frans of Spaans pakket. Met lekkernijen en drankjes die uit dat land afkomstig zijn. Een goed voorbeeld is het Desperados pakket. Een Mexicaans pakket met nacho’s, dip en flesjes Desperados.

Alternatieven op kerstgeschenken

Kerstgeschenken kosten geld en het kan aardig in de papieren lopen wanneer je voor luxueuze pakketten kiest. Nu kun je als ondernemer de btw terugvorderen en je kunt de investering zelfs afschrijven tot een bepaald bedrag. Dus het hoeft niet heel veel geld te kosten. Toch kan het zo zijn dat het budget er even niet is om je relaties en medewerkers te belonen. Dat is niet erg. Het is wel erg om niets van je te laten horen rond de feestdagen. Dus verstuur sowieso een luxueuze kerstkaart naar je zakenrelaties en organiseer op de zaak een leuke borrel voor je medewerkers. Ook als bedankje voor de inzet in het afgelopen jaar. Ga bij interesse snel naar Kerstpakkettenxl.nl!