Wat houdt een balayage?

Balayage is iets waar je misschien al wel eens een keer van hebt gehoord of iets hiervan voorbij hebt zien komen. En dit is normaal, want tegenwoordig is dit een trend geworden. Balayage is Frans voor vegen en wordt normaal gesproken op deze manier ook ingezet. Het is een kleur die je met een kwast op het haar gaat vegen. Hierdoor krijg je een subtiele overgang en dit maakt het haar erg mooi. Het is een trend die al lang een straatbeeld laat zien voor vrouwen die meer kleur in hun haar zouden willen. Het voordeel hiervan is dat je niet iedereen twee weken naar de kapper hiervoor hoeft te gaan. Dit moet met highlights wel gebeuren en dat maakt deze vorm dus ook beter en een stuk fijner. In dit artikel kun je meer te weten komen over dit onderwerp.

Moet je balayage vaak gaan bijwerken?

Als je balayage laat zetten wil je zo lang mogelijk plezier gaan hebben hiervan. Toch zou het zo kunnen zijn dat de kleur langzamerhand gaat vervagen en dat is niet fijn. De meeste kappers adviseren om het niet vaak te laten zetten. Je doet dit meestal ongeveer drie jaarlijks en dit moet al vaak voldoende zijn. Want hoe vaker je hier gebruik van maakt, hoe slechter het is voor je haren. Het ligt er ook aan welk effect je wilt gaan bereiken hiermee. Ook moet je dit goed gaan onderhouden en misschien is het verstandig om niet veel in de zon te gaan zitten. Er zijn genoeg natuurlijke producten te vinden op het internet die het effect hebben van balayage laten zien, Door dit goed te onderhouden met de aangeraden shampoo voor de kleur is het eenvoudig dit lang goed te kunnen houden. 

Op zoek naar de geschikte aanbieder voor balayage?

Balayage is iets wat veel vrouwen doen en willen hebben en dat is niet raar. Het ziet er mooi uit en daarom is het handig om een juiste aanbieder hiervoor te gaan vinden. Een kapper kan deze dienst vaak voor je gaan doen, maar niet elke kapper kan dit. Daarom is het erg van belang om goed te kijken op het internet hiervoor. Je kunt op het internet gemakkelijk een kapper gaan zoeken die voor jou dit zou kunnen uitvoeren. Kijk op de website van de kapper en controleer de diensten die aangeboden worden. Het is handig om te kiezen voor een aanbieder in de buurt van je. Dit kun je doen via Google en het zou ook handig kunnen zijn om te kijken naar de prijzen hiervan. Regelmatig zijn er namelijk dingen wat meer geld kost vergeleken normaal.

 

Door de prijzen goed te controleren weet je exact welke aanbieder het beste voor je wensen en behoeftes kan gaan zorgen. Je kunt ook vaak via een website op het internet van de kapper een afspraak gaan inplannen of even telefonisch contact gaan opnemen. Zo weet je ook een datum wanneer je aan de beurt bent hiervoor, duurt dit langer dan je wilt, kun je kijken of dit bij een ander sneller kan.

 

Meer hierover weten? Neem dan een kijkje op Maison3.nl.